Sabtu gelap


Inilah sabtu yang tak pernah aku lupakan di mana di sabtu ini mere barang teu kira adeuh padahal mah kadeuleu ieuh barang jng setorna setor kamari ge teu full cik sing rada ngahargaan ka aing teh da dgang th cape manehna mah ngenah da dagang teh dina hiburan cob auing mah make jng kudu panas panasan bari mawa loba leheung di sakolaan na hade coba eu goreng

pusing kana hilu nu aya mah ke teh di piveun we jadina mh

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s